Blog

HomeBiodinàmicaVins El Cep Gelida brut gran reserva 2015 millor cava de l’any per Wine Spectator
Vins El Cep Gelida brut gran reserva 2015 millor cava de l'any per Wine Spectator

Vins El Cep Gelida brut gran reserva 2015 millor cava de l’any per Wine Spectator

Vins El Cep entre els 100 millors vins del món

Dilluns dia 14 de desembre, Wine Spectator va fer públic el seu TOP 100 dels millors vins de l’any 2020.

La principal autoritat mundial del vi, Wine Spectator, ha situat Vins El Cep Gelida Brut Gran Reserva 2015 entre els millors 100 vins del món.

De fet, Gelida Brut Gran Reserva 2015 és l’únic vi català que apareix en aquesta llista. 

A través de tasts a cegues realitzats pels editors de Wine Spectator, aquestes 100 ampolles van ser escollides entre més de 15.000 vins. La selecció es basa en 4 criteris: qualitat, valor, disponibilitat i, el més important, una historia convincent darrere del vi. 

La llista dels 100 millors vins de Wine Spectator ha sigut un esdeveniment anual des de 1988, en la qual es mostren els millors vins de l’any, els cellers que val la pena veure i els productors i vins que més entusiasmen als editors de Wine Spectator.

Segons paraules de Thomas Mathews, editor executiu de la revista “la llista d’enguany és un grup divers, que va des de les etiquetes i regions emergents fins a les finques tradicionals que exploren noves direccions”

Gelida Brut Gran Reserva 2015 Top 100 Wines of 2020

“Notes a albercoc i mandarina. Cava molt expressiu amb notes de crema pastissera, ametlla torrada i gingebre confitat. Fresc i viu amb un final persistent” 90p. Alison Napjus

“Creiem que els vins de l’anyada 2020 seran uns supervivents. Rebre aquesta noticia és una dosi d’energia enorme que confirma el nostre esforç per estar entre els millors.” Maite Esteve.

previousnext