Blog

HomeCep Passes SolidàriesCEP PASSES SOLIDÀRIES
CEP PASSES SOLIDÀRIES

CEP PASSES SOLIDÀRIES

La nostra Cep Passes Solidàries, millor activitat enoturística solidària de Catalunya.

Enguany hem pogut celebrar la quarta edició de la nostra caminada solidària entre vinyes. Un recorregut a peu de 7 quilòmetres pel paratge de vinyes del celler.

En companyia de familiars i amics, tots els participants van conèixer els terrers de Can Castany, Can Miquel de les Planes i Can Prats. Un expert en va explicar l’origen dels nostres sòls, vam aprendre sobre la flora i la fauna del Penedès i els treballs a la vinya en agricultura ecològica i biodinàmica.

Aquesta iniciativa solidària s’ha transformat en suport (el 50% del recaptat) per La Magic Line, la caminada i mobilització solidària de l’Obra Social Solidaritat Sant Joan de Déu. Aquesta edició destinada a donar suport a les noves necessitats generades per la Covid 19 a les persones més vulnerables.

Vam batre rècord d’inscripcions (més de 100 persones) i entre tots vam aconseguir recaptar 1.800€.

Premis Vinari

La Gala d’Estiu dels Premis Vinari 2021 va desvetllar divendres 8 de juliol al vespre, les millors ofertes enoturístiques de Catalunya en diverses categories.

Estem molt contents de que la nostra caminada solidària, la Cep Passes Solidàries va estar premiada amb la millor activitat enoturística solidària.

Els Premis a l’Enoturisme s’han organitzat en col·laboració amb l’Escola d’Enoturisme de Catalunya amb l’objectiu de donar una empenta al sector en un any molt complicat i alhora fomentar el turisme de proximitat, donant a conèixer els cellers que organitzen activitats arreu del territori, ja sigui de manera constant o puntual, relacionades amb aquesta activitat econòmica.

La Cep Passes Solidàries és més que una caminada, és un compromís amb els qui més ho necessiten. ?

Gràcies a les 100 persones que vau venir per la vostra col·laboració, als més de 20 voluntaris i als patrocinadors que ho heu possible.

Fins la propera edició!

previousnext

No Comments

POST A COMMENT