Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.
Image thumbnail

Col·lecció

Els nostres Caves

Descobreix els nostres caves ecològics i biodinàmics

Cava de Paratge Claror
2014

EL PRIMER CAVA BIODINÀMIC DEL MÓN

Cava de Paratge Qualificat, Can Prats

Xarel·lo, Macabeu i Parellada

Claror és sinònim de puresa, és l’essència del Cava, la màxima expressió de la Mediterrània amb les tres varietats tradicionals del Penedès. El primer cava elaborat segons els principis de l’agricultura biodinàmica. Cava de llarga criança que representa la màxima expressió del terrer.

Cava Clos Gelida 4 Heretats
2017

Brut Nature Gran Reserva

Xarel·lo, Macabeu i Pinot Noir

El reflex de les nostres heretats. Personalitat i elegància. Quatre terrers i quatre varietats amb el Xarel·lo com a base, fruit del nostre coneixement del territori.

Cava Mim Natura Blanc de Noirs
2016

Brut Nature Gran Reserva

85% Pinot Noir

15% Chardonnay

Selecció de grans vins d’anyada que per la seva elegància i complexitat tenen un gran potencial d’envelliment. Cada anyada donarà personalitat a aquest gran cava.

Cava Mim Natura Brut Nature Reserva
2018

Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay

Vinyes velles, tradició i concentració de matisos. Un cava amb molta personalitat i extrema elegància.

Cava Mim Natura Brut Reserva
2018

Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay

Vinyes velles, tradició i concentració de matisos. Un cava amb molta personalitat i extrema elegància.

Cava Mim Natura Pinot Noir
2019

100% Pinot Noir

La Pinot Noir aporta fruita, complexitat i elegància, mantenint una frescor de llarg recorregut.

Cava l'Alzinar Brut Nature Reserva
2018

Xarel·lo, Macabeu, Parellada

El primer cava que vàrem elaborar. Varietats tradicionals amb el Xarel·lo com a base fruit de l’experiència. Un cava fresc i ben definit.

Cava l'Alzinar Brut Reserva
2018

Xarel·lo, Macabeu, Parellada

El primer cava que vàrem elaborar. Varietats tradicionals amb el Xarel·lo com a base fruit de l’experiència. Un cava fresc i ben definit.

Els nostres Vins

Descobreix els nostres vins ecològics i biodinàmics

Vi Clot del Roure
2021

100% Xarel·lo

Fermentació en barrica, vi de terrer de vinya vella. Aquesta vinya de 70 anys d’arrels profundes i sòl calcari, aporta la màxima expressió del Xarel·lo. Pura elegància i riquesa de matisos.

Vi Clot del Roure Brisat
2021

100% Xarel·lo

Fermentat amb tota la brisa, és a dir amb la rapa, la pellofa, la polpa i el pinyol, durant tres setmanes en bocois de 600 l. de castanyer, a baixa temperatura. Després de premsat, roman durant 9 mesos amb les mares en botes de roure francès de segon any. Tot i tenir la força d’un vi brisat és molt delicat.

2019

100% Pinot Noir

Fermentació i maceració en bocois de 600 l.de castanyer durant 15 dies. Criança en botes de roure francès de 250 l. de tercer i quart any durant 9 mesos. Mineral, rodó i molt elegant.

2021

100% Xarel·lo Vermell

Pla del Bosc és el primer vi tranquil que elaborem utilitzant l’ou de formigó durant la part final de la fermentació i la seva posterior criança. La forma d’ou i la estructura del formigó, ens ajuda a mantenir les mares en suspensió i aconseguir un vi més expressiu, amb més personalitat i més caràcter. També elaborem una part brisada per aconseguir mes complexitat. El resultat és un vi de mínima intervenció on aconseguim expressar la singularitat del Xarel·lo Vermell i mantenir la tipicitat de la varietat.

Vi Ot de Vins el Cep Blanc de Terrer
2021

100% Xarel·lo

Vi blanc de terrer amb marcat caràcter mediterrani per la seva frescor i intensitat aromàtica. Elaborat amb raïm dels terrers de Can Miquel de les Planes i Can Prats. Embotellat a la propietat.

Vi Ot de Vins el Cep Rosat de Terrer
2021

100% Pinot Noir

Vi rosat de terrer amb marcat caràcter mediterrani per la seva frescor i intensitat aromàtica. La Pinot Noir aporta fruita i complexitat. Elaborat amb raïm dels terrers de Can Prats. Embotellat a la propietat.

Vi Ot de Vins el Cep Negre de Terrer
2021

Ull de llebre, Cabernet, Merlot i Syrah

Vi negre de terrer amb marcat caràcter mediterrani per la seva frescor i intensitat aromàtica. Elaborat amb raïm dels terrers de Can Prats, Can Miquel de les Planes i Can Castany. Embotellat a la propietat.

Vi Gr5 Senders Xarel·lo de Terrer
2020

100% Xarel·lo

El GR5 és el sender que travessa les nostres vinyes i el Xarel·lo la varietat reina de la zona. Vi de terrer de vinyes velles. Un vi fi i elegant que copsa la identitat del terrer.

Vi Gr5 Senders Negre de Terrer
2020

Ull de llebre, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah

El GR5 és el sender que travessa les nostres vinyes que reflectiran l’originalitat d’aquest vi de terrer de vinyes velles. Harmonia i expressió màxima del lloc d’on procedeix.

×

Hola!

Fes click a la icona per obrir un xat de WhatsApp, o envia'ns un missatge a comercial@vinselcep.com

×