Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.
Una viticultura ecològica i sostenible: el nostre compromís amb la natura.

Una viticultura ecològica i sostenible: el nostre compromís amb la natura.

Sostenibilitat

COMPROMÍS

Som un celler sostenible, responsable i eficient.

Treballem dia a dia per complir el nostre compromís amb el paisatge. Treballem sosteniblement amb energies renovables, respectant al màxim el medi ambient a la vinya i al celler.

Vetllem per millorar la gestió de l’aigua, la reducció de residus i l’eficiència energètica. Invertim per funcionar amb energia fotovoltaica.

Som allò que veieu.

ELABORACIÓ

EXPERIÈNCIA I PASSIÓ

Dues generacions combinen l’experiència i la tradició amb la passió i les noves apostes. Un estricte control, tecnologia i el cupatge encertat, són la clau de l’èxit dels nostres vins i caves.

VINIFICACIÓ

La situació del celler, a tocar de les nostres vinyes, fa que el raïm arribi en les millors condicions. Aquest raïm es premsa amb una suau pressió per extreure la fracció més noble del most, màxim un 50%, això garanteix la màxima qualitat dels nostres vins. En petits dipòsits, i un estricte control durant la fermentació, vinifiquem per separat cada varietat segons la vinya d’on procedeix per personalitzar cada un dels vins que obtindrem.

CRIANÇA

A l’interior de les caves, protegides de la llum, amb una humitat constant i a baixes temperatures, reposen les nostres ampolles. Només amb aquestes òptimes condicions i una llarga criança, és possible, any rere any, transformar un raïm en un cava excepcional. Les criances llargues aporten la complexitat del buquet, la finor i la integració del carbònic dels nostres caves reserves i gran reserves.

TIRATGE

Durant els primers mesos de l’any, quan les temperatures són més baixes, embotellem els nostres vins i caves. En aquestes condicions es duu a terme una lenta fermentació a l’ampolla per obtenir els millors aromes i unes fines bombolles que es combinaran per iniciar el llarg procés de criança. Els llevats seleccionats donaran complexitat i caràcter als nostres caves.