Blog

HomeVinsClaror: en un restaurant tres estrelles Michelin
Claror: en un restaurant tres estrelles Michelin

Claror: en un restaurant tres estrelles Michelin

Lasarte va ser el primer restaurant de Barcelona que va obtenir la tercera estrella de la guia francesa. I, el nostre cava Claror, és un dels referents de la seva carta.

Lasarte és el nom que rep el restaurant de xef Martín Berasategui de Barcelona.

Situat als baixos de l’Hotel Monument, combina els plats més emblemàtics del donostiarra amb les propostes del seu cap de cuina, l’italià Paolo Casagrande.

L’obsessió del restaurant Lasarte és «tractar el millor producte que ens dóna la nostra terra, el nostre mar, les estacions de l’any, i convertir-lo en una experiència gastronòmica».

Claror entre els millors escumosos

I, com un veritable honor, els nostres caves són presents al restaurant. El Claror, ocupa un lloc preponderant. Gràcies a, entre altres, persones a Joan Carles Ibáñez Cap de sala del restaurant Lasarte, i un dels millors sommeliers de país, que va exercir durant 20 anys com a sommelier d’El Racó de Can Fabes que sempre va lloar la qualitat dels escumosos de Vins El Cep.

El Cava de Paratge Qualificat situa el cava a la punta de la piràmide qualitativa el vi escumós i, el Claror de Vins El Cep, com una de les referències entre els caves Premium de el Penedès.

Per a ser qualificat com a tal, cal obtenir els requisits necessaris: l’edat mínima de les vinyes ha de ser de 10 anys o superior, amb un rendiment màxim de 8.000 kg per hectàrea, verema manual, vinificat a la mateixa propietat i una fermentació mínima en ampolla de 36 mesos, agricultura biodinàmica i de vinyes velles.

previousnext