Blog

HomeBiodinàmicaCLAROR de Vins El Cep entre els millors Vins Biodinàmics del 2022 per Decanter.
CLAROR de Vins El Cep entre els millors Vins Biodinàmics del 2022 per Decanter.

CLAROR de Vins El Cep entre els millors Vins Biodinàmics del 2022 per Decanter.

La prestigiosa i reconeguda revista Britànica Decanter ha inclòs a la seva llista de Millors Vins Biodinàmics del 2022 el Cava Claror Paratge Qualificat Can Prats de Vins El Cep, l’únic escumós de l’estat dins aquest llistat.

El passat divendres dia 22 d’abril, Decanter, la revista britànica més influent del món del vi, va publicar la seva selecció de millors vins biodinàmics del 2022. La selecció dels vins va ser testada i analitzada per tot l’equip de Decanter i en el cas de Vins el Cep el responsable de fer l’avaluació va ser el també conegut i prestigiós Master of Wine Pedro Ballesteros.

CLAROR de Vins El Cep entre els millors Vins Biodinàmics del 2022 per Decanter.

Claror, va ser el primer vi escumós de la D.O. Cava elaborat seguint els principis de l’agricultura Biodinàmica amb l’anyada 2006.

“Inspirada en el científic i filòsof Rudolf Steiner, la biodinàmica es basa en una visió holística de la gestió de la vinya, respectuosa amb el sòl i la naturalesa i que promou una forma d’harmonia ecològica.”

El Cava Claror, provinent del Paratge de Can Prats, és un dels vuit paratges qualificats que actualment es poden trobar dins la D.O. Cava. Com ells indiquen els caves de Paratge són “productes únics, resultat d’un lloc especial i concret, d’una vinya i una finca que per les seves característiques (de localització i terrer) es diferencia de la resta.”

Claror és sinònim de puresa, és l’essència del Cava, la màxima expressió de la Mediterrània, les varietats tradicionals del Penedès i la intensitat de les vinyes velles de la nostra finca. Un paratge idíl·lic de 5,5 hectàrees de vinyes de Macabeu, Xarel·lo i Parellada plantades del 1960 al 1969.

Per mes informació sobre l’article publicat, a continuació compartim l’enlaç de la revista–> https://www.decanter.com/decanter-best/best-biodynamic-wines-to-try-on-earth-day-2022-477733/         

Per mes informació sobre el producte, també compartim l’enllaç de la nostra pagina web–> https://vinselcep.com/producte/cava-claror/

previousnext

No Comments

POST A COMMENT