Blog

HomeBiodinàmicaElaborador Integral
Elaborador Integral

Elaborador Integral

Vins el Cep ha obtingut el segell “elaborador integral” del CRDO Cava que acredita que el 100% del vi base per elaborar cava ha estat premsat i vinificat al nostre celler.

A més d’acreditar que el 100% del vi base per elaborar cava ha estat premsat i vinificat a la propietat, la menció d’ “elaborador integral” prova que el 100% dels caves s’elaboren a la propietat i que no es compren ampolles en rima o punta a altres elaboradors.

Amb aquest distintiu podem demostrar amb garanties l’origen i la procedència del raïm i l’estil d’elaboració dels nostres caves.

D’una manera oficial i molt seriosa ja podem fer palès a les etiquetes que tenim un valor diferencial. Sentim que es reconeix la nostra manera de fer, que es dóna valor qualitatiu als nostres caves i que podem competir amb més transparència i millors condicions amb altres escumosos del món.

És un segell que ja existeix en altres regions de vins més madures i que ara ens permetrà a nosaltres identificar d’una manera clara, precisa i transparent com elaborem i vinifiquem al celler.

Maite Esteve ressalta la importància de disposar del distintiu: “Demostra de manera objectiva allò que ja som i fem des de fa anys a Vins del Cep, que el 100% del raïm dels nostres caves són de la nostra propietat i que es vinifiquen íntegrament al celler”.

“Era necessari poder explicar que som viticultors i elaboradors i per garantir als clients que tot el que elaborem és propi i que tanquem el cercle des de la vinya fins a la comercialització, garantint l’origen i la qualitat i una manera de fer i d’elaborar integral. Tot això representa esforç, sacrifici i compromís i és important que sigui reconegut”.

Elaborador Integral
previousnext