Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeVeremaVerema 2021
Verema 2021

Verema 2021

És tan especial el moment d’iniciar com el d’acabar-la. A l’inici, sentiments de neguit, intriga i nervis ens envaeixen i, quan arriba la seva fi, ens torna de cop la nostàlgia i ja desitgem tornar a començar.

La verema és l’activitat estrella del celler i el moment de l’any en què tots estem més units.

Enguany hem començat la verema – força primerenca degut a les altes temperatures- el 9 d’agost amb la Pinot Noir del Paratge Qualificat Can Prats i l’hem acabat el 17 de setembre amb la Parellada. 

41 dies més tard hi vam posat fi. Com també fa 41 anys que veremem plegats, la nostra essència, la unió de 4 famílies de viticultors.

A Vins El Cep elaborem amb 100% raïm propi, amb el raïm de la finca de més de 100ha on hi practiquem viticultura ecològica i biodinàmica.

Veremem les vinyes velles i en vas a mà. La verema manual ens permet que el fruit arribi en perfectes condicions al celler, situat al bell mig de la nostra finca.

La qualitat i la sanitat del raïm ha estat perfecte, tot i que també recordarem la verema 2021 per uns rendiments baixos, degut a la sequera que ha marcat aquest cicle.

Els mostos i els vins que ja tenim acabats, tenen unes acideses i maduracions ideals per fer base cava i vins tranquils.

Per sort, el ritme de la vinya no s’atura mai i cada mes ens porta amb ell, moments especials.

Hem culminat la feina de tot un any però seguirem treballant pel nostre territori i pels nostres vins i caves.

Gràcies a tots els qui ho heu fet possible!

previousnext