Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Blog

HomeBiodinàmicaVerema 2019
Verema 2019

Verema 2019

Hem d’estar agraïts a la benigna meteorologia del nostre estimat Penedès, per donar-nos la possibilitat de tenir una collita 2019 excel·lent.

Una climatologia ideal, pluges moderades i una bona evolució del raïm en el darrer cicle vegetatiu van permetre una verema marcada per una molt bona qualitat. La maduració del raïm va ser molt bona, així com la seva sanitat. L’equilibri entre les temperatures i la pluviometria va permetre collir un raïm amb òptimes condicions i elaborar vins d’alta qualitat. Una verema de catàleg. Vam començar el 14 d’agost amb la Pinot Noir i vam acabar el 25 de setembre amb el Cabernet Sauvignon.

Les condicions d’humitat i temperatura han estat ideals per tenir un raïm amb una graduació i una acidesa perfectes per elaborar vins base per al cava. I per tant podem dir que aquesta verema 2019 serà recordada com una de les millors collites de la història.

Vins El Cep segueix apostant pels vins tranquils i escumosos de màxima qualitat, pels  paladars més exigents i que volen els millors productes possibles.

previousnext